Stel hier uw vraag

Bureau voor brandveiligheid

Bureau voor brandveiligheid

Bureau voor brandveiligheid

Vertrouwd

Snel

Deskundig

RBG Brandveiligheid in Duiven is een bureau voor brandveiligheid waar vertrouwen, snelheid en deskundigheid centraal staan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende aspecten op het gebied van brandveiligheid. Zo weet u zeker dat de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten van uw pand gewaarborgd blijft

Ga voor een compleet pakket bij het bureau voor brandveiligheid

Of u nu een nieuw gebouw betrekt of de brandveiligheid in uw huidige gebouw goed op orde wilt hebben, wij helpen u graag. Is uw bedrijf aan een compleet nieuw pand toe? Dan helpen wij u graag met een bouwplan toetsing, waarmee wij door middel van een checklist bekijken of er in de bouwplannen voldoende rekening is gehouden met de brandveiligheid. Wij bekijken ook hoe u met zo weinig mogelijk financiële middelen een zo groot mogelijke brandveiligheid verkrijgt.

Ook voor de brandveiligheid van bestaande bouw

Ons bureau voor brandveiligheid helpt u ook met het brandveilig maken en houden van bestaande bouw. Belangrijk hierbij is het berekenen van verschillende cijfers met betrekking tot de brandveiligheid, aan de hand van een checklist. Denk hierbij aan het berekenen van het aantal personen dat bij een calamiteit op een veilige manier aanwezig kan zijn in uw gebouw, om te waarborgen dat iedereen veilig naar buiten kan gaan. Dit wordt een opvang- en doorstroomberekening genoemd.

Zorg voor een zo laag mogelijke vuurbelasting in uw pand

Een ander belangrijk cijfer voor de brandveiligheid, dat ook op de checklist staat, is de vuurbelasting. Dit is de hoeveelheid warmte die vrijkomt per eenheid vloeroppervlakte bij volledige verbranding van een ruimte, de materialen en constructiemiddelen in deze ruimte. Deze hoeveelheid warmte moet onder een wettelijke norm blijven. Blijkt de vuurbelasting in uw pand te groot te zijn? Ons bureau voor brandveiligheid helpt u graag met het beperken van de vuurbelasting. Bel voor een checklist, een complete check van de brandveiligheid van uw gebouw en het nemen van de benodigde maatregelen (0316) 84 40 80. U krijgt dan gedegen advies van een gerenommeerd bureau voor brandveiligheid.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid