Stel hier uw vraag

Bouwcontrole / opleveringscontrole

Bouwcontrole / opleveringscontrole

Bouwcontrole / opleveringscontrole

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Bouwcontrole / opleveringscontrole

Om problemen tijdens de bouw en/of na oplevering te voorkomen is een goede communicatie tussen de verschillende partijen noodzakelijk. U zal niet de eerste zijn die denkt dat u een gebouw oplevert dat aan alle brandveiligheidseisen voldoet, maar waar naderhand blijkt dat voorzieningen in de praktijk anders zijn uitgevoerd dan op tekening weergegeven of met andere producten is gewerkt dan op voorhand beoogd.

Ook zal u niet de eerste zijn die één dag voor de oplevering en/of in gebruik name van het gebouw, van de gemeente/brandweer te horen krijgt dat het gebouw niet voldoende veilig is en aanpassingen noodzakelijk zijn. Met regelmaat kunnen panden nog niet in gebruik worden genomen, als blijkt dat voorzieningen niet goed zijn uitgevoerd.

Om dit te voorkomen kunnen wij voor u gedurende het bouw-/verbouwproces alsmede voor oplevering, onafhankelijk de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden beoordelen. Hiermee kunt u in de meeste gevallen financieel veel besparen, en bovenal wordt daarnaast problemen voor de opening ondervangen en tijdswinst geboekt. Onze resultaten worden vastgelegd in rapportages ten behoeve van de dossiervorming (lees: kwaliteitsbewaking). Ook zorgen wij voor afstemming met de brandweer.

Neem contact op met RBG adviesbureau voor brandveiligheid, zodat u met één van onze adviseurs de mogelijkheden kunt bespreken.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid