Offerte naar uw mail?
Klik hier...

Adviesbureau voor brandveiligheid

Adviesbureau voor brandveiligheid

Adviesbureau voor brandveiligheid

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Adviesbureau voor brandveiligheid

Wilt u weten wat moet worden uitgevoerd of welke keuzes u heeft op het gebied van brandveiligheid? Wij regelen het – en zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in wat wel en wat niet hoeft.

Vanuit de Woningwet en het Besluit bouwwerken leefomgeving gelden brandveiligheidseisen aan uw gebouw en het gebruik van het pand. RBG adviesbureau voor brandveiligheid laat u zien wat de minimale eisen zijn en wat het huidige veiligheidsniveau van uw pand is.

Het raadplegen van een expert op het gebied van brandveiligheid maakt het mogelijk om te weten te komen hoe geheel te voldoen aan de zorgplicht voor u als gebouweigenaar of gebruiker.

Onze aanpak

➡ Meedenken in oplossingen
➡ Eén aanspreekpunt voor de brandveiligheid.
➡ Optimalisatie plan, leidt tot kostenbesparing!
➡ Voorzieningen in een duidelijke brandveiligheidstekeningen.
➡ Weten waar je aan toe bent.

1. Profiteer van de kennis en ervaring van een gedegen adviesbureau voor brandveiligheid

Bijkomend aspect waar u op moet letten bij het brandveilig maken van uw pand, is de steeds veranderende regelgeving. Om de paar jaar worden de regels rondom brandpreventie en brandveiligheid onder de loep genomen, waardoor u een adviesbureau nodig hebt. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het toepassen van deze regels. Zo raadpleegt u ons als adviseur voor brandveiligheid en brandpreventie voor langere tijd, maar ook als u een eenmalig praktisch vraagstuk heeft of een traject doorloopt voor de aanvraag van een bouw- of gebruikersvergunning.

2. Uw adviseur voor brandpreventie en brandveiligheid voor meerdere facetten

RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven is het adviesbureau voor brandveiligheid dat u inschakelt voor meerdere vraagstukken. Of u uw bouwplannen wilt toetsen aan de geldende bouwregels of dat u wilt berekenen of uw gebouw voldoet aan de geldende normen voor brandveiligheid, voor alles rondom brandveiligheid kunt u bij ons terecht. Dit varieert van berekeningen van de maximale opvang en doorstroom van uw pand en de berekening van brandoverslag. Hiermee komt u er eenvoudig achter hoe lang het duurt voordat een brand overslaat op een ander pand of in een andere ruimte in uw pand.

3. Complete service van de adviseur in brandpreventie en brandveiligheid

Wij zijn er naast deze ingewikkelde situaties ook voor u als u een ontruimingsplan met bijbehorende plattegronden wilt hebben.  Neem daarom contact op. Wij begeleiden u bij het gehele proces van het brandveilig maken en houden van uw bedrijfspand. Dus heeft u advies nodig voor het voorkomen van brand en het brandveilig maken en houden van uw bedrijfspand? Bel: (0316) 84 40 80.

Vertrouwd
Snel
Deskundig