Offerte naar uw mail?
Klik hier...

Brand veiligheids advies

Brand veiligheids advies

Brand veiligheids advies

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Brandveiligheidsadvies

Een goed brandveiligheid voor uw bedrijfspand is erg belangrijk. Een goede brandpreventie kan zitten in de kleine dingen. Zo is het belangrijk om in kaart te brengen hoeveel mensen er bij een brand in uw gebouw aanwezig kunnen zijn en waar de nooduitgangen zich dan bevinden. Zitten deze wel op een logische plek? Waar zitten de branddeuren en zijn brandslanghaspels wel nodig? Weet uw organisatie hoe ze moeten handelen in geval van brand en hoe ze de verzamelplaats kunnen bereiken. Voor zulke zaken geven wij u een duidelijk brandveiligheidsadvies. Zo weet u wat u moet doen voor een optimale brandveiligheid van uw pand, uw medewerkers en wat u hiervoor moet regelen.

Onze aanpak

➡ Snelle beoordeling haalbaarheid.
➡ Direct op hoofdlijnen de voorzieningen inzichtelijk.
➡ Al vanaf fase vlekkenplan mogelijk.
➡ Meedenken in oplossingen.
➡ Optimalisatie plan, leidt tot kostenbesparing!
➡ Ontzorgt in gehele vergunningstraject.
➡ Eén aanspreekpunt voor de brandveiligheid.

Compleet brand veiligheidsadvies bij een nieuw pand

Heeft u uw droom kunnen waarmaken en gaat u een nieuw pand bouwen of heeft u een nieuw pand betrokken? Dan dient u goed op de brandveiligheid te letten. U moet bijvoorbeeld berekeningen maken op het gebied van brandoverslag en de opvang en doorstroom van uw nieuwe pand. Bij een nieuw gebouw is er natuurlijk ook nog geen ontruimingsplan met bijbehorende vluchtplattegronden. Ook dit is onderdeel van het uitgebreide brandveiligheidsadvies van RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven.

Compleet nieuw pand? Ook dan voorzien wij u graag van brand veiligheidsadvies

Wanneer u een compleet nieuw pand laat bouwen, komt er nog meer kijken bij het voldoen aan de brandveiligheidseisen. Zo moeten uw bouwplannen getoetst worden aan de geldende bouwregels. Daarna moeten er op basis van de berekening van opvang, doorstroom en de brandoverslag in uw pand ontruimingsplannen en -plattegronden worden gemaakt. Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Heeft u gedegen brand veiligheidsadvies nodig? Bel (0316) 84 40 80.

Vertrouwd
Snel
Deskundig