Stel hier uw vraag

Brand veiligheids advies

Brand veiligheids advies

Brand veiligheids advies

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Een goed brand veiligheids advies voor uw bedrijfspand is erg belangrijk. Een goede brandpreventie en een perfecte brandveiligheid kan zitten in de kleine dingen. Zo is het belangrijk om in kaart te brengen hoeveel mensen er bij een brand in uw gebouw aanwezig kunnen zijn en waar de nooduitgangen zich dan bevinden. Zitten deze wel op een logische plek? Voor zulke zaken geven wij u een duidelijk brand veiligheids advies. Zo weet u wat u moet doen voor een optimale brandveiligheid van uw pand en wat u hiervoor moet regelen.

Compleet brand veiligheids advies bij een nieuw pand

Heeft u uw droom kunnen waarmaken en heeft u een nieuw pand betrokken? Dan dient u goed op de brandveiligheid te letten. U moet bijvoorbeeld berekeningen maken op het gebied van brandoverslag en de opvang en doorstroom van uw nieuwe pand. Bij een nieuw gebouw is er natuurlijk ook nog geen ontruimingsplan met bijbehorende plattegrond. Ook dit is onderdeel van het uitgebreide brand veiligheidsadvies van RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven.

Compleet nieuw pand? Ook dan voorzien wij u graag van brand veiligheids advies

Wanneer u een compleet nieuw pand laat bouwen, komt er nog meer kijken bij het voldoen aan de brandveiligheidseisen. Zo moeten uw bouwplannen getoetst worden aan de geldende bouwregels. Daarna moeten er op basis van de berekening van opvang, doorstroom en de brandoverslag in uw pand ontruimingsplannen en -plattegronden worden gemaakt. Ook dit verzorgen wij graag voor u. Heeft u gedegen brand veiligheids advies nodig? Bel (0316) 84 40 80.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid