Stel hier uw vraag

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Onafhankelijke adviseurs

Werken aan economische en kwalitatief hoogstaande brandtechnische oplossingen staat bij RBG hoog in het vaandel. Wij maken er een uitdaging van om een economisch zo gunstig mogelijke oplossingen te ontwerpen. De kracht van ons als onafhankelijk adviseur is dat wij daarbij met u meedenken en dat wij de aanwezige keuzes zo eenvoudig mogelijk voor u maken. Van het berekenen van één brandoverslagsituatie bij een kleine verbouwing tot het adviseren, berekenen en tekenen van een mega-complex.

Met meer dan 50 adviesjaren aan ervaring binnen de gelederen bij RBG en een no-nonsense mentaliteit, dragen wij zorg voor sterk en betrouwbaar advies.

De beste werkwijze, voor elk project

RBG geeft advies over de haalbaarheid van de ideeën of ontwerpen van de architect. Daarbij wordt het ontwerp omgezet naar een concept brandveiligheidsberekening- en tekening. Na afstemming over de uitkomsten en keuzes hieromtrent, wordt dit in een brandveiligheidrapportage ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning uitgewerkt. Waar nodig kunnen we ook begeleiding & controle uitvoeren tijdens de realisatie van het project.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid