Offerte naar uw mail?
Klik hier...

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Visie en onafhankelijke adviseurs

Bij RBG werken we aan kwalitatief hoogstaande brand technische en financieel verantwoorde oplossingen.

Onze kracht als onafhankelijk adviseur is dat wij meedenken in maatwerk oplossingen, de opties tot in detail met u kunnen doornemen en plannen optimaliseren. Van het berekenen van één brandoverslagsituatie bij een kleine verbouwing tot het begeleiden, adviseren, berekenen en tekenen voor een grote bedrijfspanden, winkelcentra, kerken, industriecomplexen, horecapanden, woontoren en nog veel meer.

Wij bij RBG onderscheiden ons in de advisering bij de niet-standaard bouwplannen. Het kennen en toepassen van de regels achter de regels. Dat is ons dagelijks werk en daar ligt onze kracht!

Met een club van 10 man werken wij bij RBG met een no-nonsense mentaliteit en dragen wij zorg voor sterk en betrouwbaar advies en een stukje veiliger Nederland.

Onze aanpak

➡ Meedenken in oplossingen.
➡ Eén aanspreekpunt voor de brandveiligheid.
➡ Optimalisatie plan, leidt tot kostenbesparing!
➡ Al vanaf fase vlekkenplan mogelijk.
➡ Voorzieningen in een duidelijke brandveiligheidstekeningen.

De beste werkwijze, voor elk project

RBG geeft advies over de haalbaarheid van de ideeën of ontwerpen van de architect. Daarbij wordt het ontwerp omgezet naar een concept brandveiligheidsberekening- en tekening. Na afstemming over de uitkomsten en keuzes hieromtrent, wordt dit in een brandveiligheid rapportage ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning uitgewerkt. Waar nodig kunnen we ook begeleiding & controle uitvoeren tijdens de realisatie van het project.

Vertrouwd
Snel
Deskundig