Stel hier uw vraag

Brandtechnische bouwbegeleiding

Brandtechnische bouwbegeleiding

Brandtechnische bouwbegeleiding

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Home » Brandtechnische bouwbegeleiding

Brandtechnische bouwbegeleiding

Ontwikkelen en bouwen is een proces van keuzes maken. Heel veel keuzes! Wij kunnen voor u als bouwmanager voor het onderdeel brandveiligheid fungeren.

Nadat een brandtechnisch ontwerp is gemaakt, vergunning is verleent kan het project worden aanbesteed en gebouwd. Gedurende de werkvoorbereiding en tijdens de bouw kunnen veel verschillende leveranciers en (onder)aannemers betrokken zijn. Ervaring leert dat daarbij behoefte bestaat aan één aanspreekpunt die alle brandtechnische werkzaamheden aanstuurt, controleert en meedenkt als alternatieve oplossingen noodzakelijk zijn. RBG kan dit voor u verzorgen als brandveiligheidsmanager.

Daarnaast kunnen wij ook de volledige zorg met betrekking tot de brandveiligheid van het project op ons nemen. Dan worden actielijsten opgesteld, bestekken geschreven en offertes opgevraagd. Aansluitend kunnen wij de noodzakelijke overleggen voeren met aannemers en installateurs omtrent de benodigde werkzaamheden en deze gedurende het bouwproces aansturen en controleren.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid