Stel hier uw vraag

Vacature Brandveiligheid

Vacature Brandveiligheid

Vacature Brandveiligheid

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Bent u op zoek naar een baan in de sector brandveiligheid, dan heeft RBG Brandveiligheid B.V. altijd een vacature in deze branche voor u. Bij RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven. ontwikkelt u zich in de advieswereld met betrekking tot de brandveiligheid. U doorloopt daarbij een meerjarig traject waarbinnen u zich ontwikkelt binnen een team van collega’s. Binnen deze ontwikkeling staat het volgen van cursussen en studies. De financiering wordt verzorgd door RBG Brandveiligheid B.V., maar het vergt wel doorzettingsvermogen en investering van uw eigen tijd.

De werkzaamheden binnen een vacature in de sector brandveiligheid

Als adviseur brandveiligheid zorgt u ervoor dat bedrijven een gedegen advies krijgen over hun brandveiligheid en hoe ze deze kunnen verbeteren. Dit doet u aan de hand van de beste onderzoeksmethodes. Daarna brengt u advies uit. Bij deze vacature voor adviseur brandveiligheid komen concreet de volgende werkzaamheden kijken:

Bent u een goede adviseur brandveiligheid?

Een goede adviseur brandveiligheid heeft een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde, aangevuld met een opleiding brandveiligheid (dit is een pré). Een flexibele, oplossingsgerichte houding is belangrijk, net zoals goede communicatieve vaardigheden. Ook moet u goed kunnen werken met Autocad, Word en Excel. Verder is het belangrijk dat u bereid bent om regelmatig scholing te volgen. Heeft u vragen over deze vacature voor adviseur brandveiligheid? Bel (0316) 84 40 80.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid