Offerte naar uw mail?
Klik hier...

Brandpreventiedeskundige

Brandpreventiedeskundige

Brandpreventiedeskundige

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De regels rondom brandveiligheid veranderen regelmatig, waardoor het verstandig is om de hulp in te roepen van een brandpreventiedeskundige. Wanneer u uw brandpreventie goed wilt regelen, moet er allereerst inzichtelijk worden gemaakt waar de brandveiligheid nog aandacht kan gebruiken. Hiervoor worden er door RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven een aantal berekeningen gemaakt. Daarna wordt er een brandpreventieplan opgesteld. Dit klinkt erg ingewikkeld, maar met de hulp van onze ervaren brandpreventiedeskundigen wordt het een fluitje van een cent!

De brandpreventiedeskundige helpt u door het gehele traject!

Met de kennis van de regels rondom brandpreventie en de jarenlange ervaring van de brandpreventiedeskundige, heeft u uw brandpreventie zo op orde. Allereerst berekenen we voor u de zogenaamde brandoverslag. Hiermee wordt duidelijk hoe lang het duurt voordat een eventuele brand in uw pand overslaat naar een andere ruimte of erger nog, naar een naastgelegen pand.

Laat het niet zover komen; schakel de brandpreventiedeskundige in!

Met de hulp van een brandpreventiedeskundige komt het niet snel tot een brand, maar neem vooral het zekere voor het onzekere. Als er dan onverhoopt toch brand uitbreekt in uw pand, dan is het belangrijk om te weten welke ruimtes geschikt zijn om mensen veilig op te vangen en hoeveel mensen u dan kunt opvangen. Dat wordt berekend met een opvangberekening.

Laat een brandpreventie- en -beveiligingsplan opstellen door de specialist

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de mensen die tijdens een calamiteit in uw pand aanwezig zijn veilig naar buiten kunnen. Hierbij is een doorstroomberekening belangrijk. Op die manier wordt duidelijk hoeveel mensen er veilig tegelijkertijd naar buiten kunnen gaan, zonder dat ze elkaar onder de voet lopen. Zo kunnen er op een goede manier een brandpreventieplan, een ontruimingsplan en ontruimingsplattegronden worden gemaakt. De brandpreventiedeskundige helpt u er graag bij. Bel (0316) 84 40 80.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid