Stel hier uw vraag

Ontruimingsplattegronden

Ontruimingsplattegronden

Ontruimingsplattegronden

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Ontruimingsplattegronden geven een duidelijk beeld van hoe vluchtroutes lopen en waar nooduitgangen zich bevinden. Dit klinkt simpeler dan het is. Want vluchtroutes zijn niet altijd even duidelijk. Want vaak zijn ruimtes in bedrijfspanden niet ingericht op het bestaan van vluchtroutes. Zo zijn er meubels in het looppad geplaatst, lopen er kabels over de vloer of zijn de nooduitgangen geblokkeerd.

Hoe worden goede ontruimingsplattegronden gemaakt?

Voordat er een goede ontruimingsplattegrond kan worden gemaakt, moeten de vluchtroutes en nooduitgangen duidelijk worden. Dit kan een ingewikkelde operatie zijn. Waarom? Vaak moeten gebouwen compleet opnieuw worden ingericht, zodat er duidelijke vluchtroutes ontstaan die niet worden geblokkeerd door meubilair, kabels of andere rondslingerende spullen.

Voldoe aan de regels door het laten maken van ontruimingsplattegronden

Ontruimingsplattegronden zijn niet alleen handig, maar soms bent u ook verplicht om ontruimingsplattegronden te laten maken voor iedere verdieping van uw gebouw. Dit is het geval wanneer uw pand ook voorzien moet zijn van een ontruimingsalarminstallatie. Deze moet geplaatst worden in ieder gebouw (of op iedere verdieping) waarbij mensen niet meer persoonlijk gewaarschuwd kunnen worden voor brand of een andere calamiteit. De aanwezigen in een pand kunnen vervolgens op een ontruimingsplattegrond zien hoe vluchtroutes lopen en waar de nooduitgangen zich bevinden.

Optimale brandbeveiliging met de ontruimingsplattegronden van de expert

Natuurlijk is de ideale situatie dat iedereen die zich op regelmatige basis in uw pand bevindt, op de hoogte is van de vluchtroutes en de locatie van de nooduitgangen. Helaas is dit niet altijd het geval. Laat ons daarom snel ontruimingsplattegronden maken voor uw gehele pand. Vervolgens is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat iedereen die regelmatig in uw pand aanwezig is, op de hoogte is van deze informatie. Zorg voor goede brandbeveiliging en laat ontruimingsplattegronden maken door de specialist in Duiven. Bel (0316) 84 40 80.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid