Stel hier uw vraag

Ontruimingsplattegrond laten maken

Ontruimingsplattegrond laten maken

Ontruimingsplattegrond laten maken

Vertrouwd

Snel

Deskundig

Het belangrijkste onderdeel van een ontruimingsplan is een ontruimingsplattegrond, die u kunt laten maken door de experts van RBG Brandveiligheid B.V. in Duiven. Met een ontruimingsplattegrond is het onmiddellijk duidelijk hoe vluchtroutes lopen en waar nooduitgangen zich bevinden.

Duidelijkheid door middel van een ontruimingsplattegrond die u kunt laten maken door de kenner

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar er kan brand uitbreken in uw pand. Wanneer er zoiets gebeurt, wilt u natuurlijk dat de ontruiming van uw pand zo soepel mogelijk verloopt. Heeft u er wel eens aan gedacht om een ontruimingsplattegrond te laten maken door de kenner? Hierop wordt in een oogopslag duidelijk hoe vluchtroutes lopen en waar de nooduitgangen zich bevinden. Zo kan iedereen tijdens een brand of andere calamiteit, op een veilige en snelle manier het pand verlaten.

Een ontruimingsplan op laten stellen door de expert? Neem contact op!

Natuurlijk is belangrijk dat de vluchtroutes en nooduitgangen goed toegankelijk zijn en dat er de nodige brandpreventiemaatregelen genomen zijn. Hiervoor kunt u door ons een professioneel ontruimingsplan op laten stellen. U weet dan direct hoe het is gesteld met de brandveiligheid van uw pand en hoe u de brandveiligheid van uw pand kunt verbeteren.

Laat een NEN6060 berekening maken door de specialist

Een belangrijk onderdeel van het ontruimingsplan, is de zogenaamde NEN6060 berekening. Hiermee wordt berekend wat de vuurbelasting is van uw pand en dan met name van uw brandcompartimenten. Dit zijn de verschillende gedeelten van uw pand die worden beveiligd door branddeuren of brandwerende wanden.

Snel, kwalitatief en voordelig een ontruimingsplan op laten stellen

Wanneer u zich gaat bezighouden met de brandveiligheid in uw pand, wilt u snel een kwalitatief ontruimginsplan hebben. Dat kan lastig zijn. Schakel daarom een expert in voor het op laten stellen van een goed ontruimingsplan, waarbij u meteen een ontruimingsplattegrond kunt laten maken. Wanneer u kiest voor de diensten van RBG Brandveiligheid B.V., heeft u snel een duidelijk ontruimingsplan inclusief een ontruimingsplattegrond. Zo kunt u brandveiliger werken en voldoen aan de belangrijke NEN 6060 norm. Met onze jarenlange ervaring en kennis van alle geldende normen, zoals de NEN6060 norm, maken wij snel en voordelig een goed ontruimingsplan. Daarbij houdt u de regie. U kent uw pand immers het beste. Bel vandaag nog voor het laten opstellen van een kwalitatief ontruimingsplan. Bel: (0316) 84 40 80.

Advies op maat nodig?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid