Offerte naar uw mail?
Klik hier...
Vertrouwd
Snel
Deskundig

RBG: Ingenieus in Brandveiligheid

Vertrouwd
Snel
Deskundig

RBG: Ingenieus in Brandveiligheid

Vertrouwd
Snel
Deskundig

RBG: Ingenieus in Brandveiligheid

Vertrouwd
Snel
Deskundig

RBG: Ingenieus in Brandveiligheid

Quick-scan

Totaal advisering

Vuurlast berekening

Brandoverslag berekening

Brandscan/
inspectie

Ontruimingsplan/ -plattegrond

Advies over brandveiligheid

Voor betrouwbaar en deskundig advies over de brandveiligheid van uw bedrijfspand kunt u terecht bij RBG Brandveiligheid B.V. Werken aan economische en kwalitatief hoogstaande brandtechnische oplossingen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken er een uitdaging van om een economisch zo gunstig mogelijke oplossingen voor u te ontwerpen. Onze kracht als onafhankelijk adviseur schuilt erin dat wij daarbij met u meedenken en de aanwezige keuzes zo eenvoudig mogelijk voor u maken. Van het berekenen van één brandoverslagsituatie bij een kleine verbouwing tot het adviseren, berekenen en tekenen van een mega-complex. Met meer dan 75 adviesjaren aan ervaring binnen de gelederen bij RBG en een no-nonsense mentaliteit, dragen wij zorg voor sterk en betrouwbaar advies over brandveiligheid.

Onze aanpak

→ Direct contact met een adviseur
→ Duidelijke prijsopgave
→ Maatwerk is onze standaard
→ Korte lijnen met brandweer
→ Snelle levering

Advies over uw verantwoordelijkheid omtrent de brandveiligheid van uw pand

We hoeven u ongetwijfeld niet uit te leggen waarom de veiligheid van een bouwwerk zo belangrijk is. Waarschijnlijk weet u ook precies wat uw verantwoordelijkheden ten overstaan van brandveiligheid zijn, maar mocht u dit niet weten, dan voorzien we u graag van advies. Dit doen we in welke fase uw pand zich ook bevindt. Bent u het pand nog aan het ontwikkelen? Dan voorzien we u van advies en voeren we berekeningen en controles voor u uit om te bepalen welke brandveiligheidsmaatregelen u moet nemen. Heeft u het pand al in gebruik? Dan analyseren we de situatie en adviseren we u over de maatregelen die u kunt of moet nemen om de brandveiligheid te verhogen.

Vertrouwd, snel en deskundig advies over brandveiligheid

De uitdaging is om een dusdanig veilig bouwwerk te realiseren, binnen het budget en zonder dat dit ten kosten gaat van het esthetisch ontwerp. Bij RBG in Duiven beschikken we over meer dan 75 adviesjaren aan kennis en ervaring. Onze brandveiligheidsadviseurs groeien mee met de ontwikkeling van de regelgeving en blijven zich ontwikkelen met trainingen en studies. Hierdoor kan met recht worden gesteld dat wij de betreffende regelgeving op de juiste manier kunnen toepassen. Daarbij zoeken wij de ontwerpgrenzen op en adviseren wij om optimalisaties te kunnen doorvoeren. Wij zullen u als opdrachtgever ondersteunen in het maken van veelal lastige keuzes en ervoor zorgen dat uw plan brandtechnisch klopt!

Het totaalpakket op het gebied van brandveiligheid

RBG is er voor een éénmalig praktisch vraagstuk of de totale brandtechnische begeleiding en optimalisatie van het ontwerp tot ingebruikname en toezichtarrangement. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor al het advies en rekenwerk dat daar tussenin zit. Dus als u op zoek bent naar een onafhankelijke en betaalbare blik op de brandveiligheid van uw bouwwerk of project dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vertrouwd
Snel
Deskundig